NA PRVNÍ POHLED...

 

Kabelka svou jedinečnou krásu získává až v rukou nositelky, souhlasíte?  Já  s tím souzním bez výjimky. To vy, mé zákaznice, hrdé nositelky FOLBEURek vdechujete mým kabelkám život, za což vám děkuji.

Dále si všímám, že rodina zákaznic FOLBEUR je plná zajímavých a inspirativních žen a byla by nesmírná škoda, se s Vámi o to nepodělit, vždyť vzájemné inspirace a podpory není nikdy dost.

Dovolte mi tedy, abych vám vždy cestou krátkého rozhovoru začala jednotlivé hrdinky představovat  Věřím, že tím společně započneme krásný příběh.

V únoru zaslíbenému lásce, začněme krásnou Lucií van Koten. Bioblogerka, modelka a influencerka Lucie van Koten je jednou z našich ambasadorek nebo chcete-li, spřízněnou duší. Láska v jejím životě hraje velkou roli. Nejen k lidem, ale i ke spoustě krásných věcí. A ano, jak sama říká, kabelky mezi její lásky patří.

Láska a krása spolu souvisí. Co tě poslední dobou natolik okouzlilo, že ses zamilovala... možná na první pohled?
Stockholm v létě. Severská architektura, design, ale především uvolněná atmosféra města, kterou se může pochlubit málokterá metropole a styl lidí. Přivezla jsem si odtamtud pár skvělých kousků - kožené šortky od lokální návrhářky a halenku z hedvábí. A v létě chci vyrazit zase, bylo mi tak neskutečně dobře. 
 
Jako bioblogerka na produkty, které používáš, kladeš vysoké nároky. Co od věcí, které používáš, očekáváš?
Kromě 100% přírodního složení očekávám maximální funkčnost. Takovou, abych to nerozeznala od konvenční kosmetiky. Bez toho je těžké uspět na trhu. Hlídám si pak samozřejmě i certifikace a filosofii značky, abych se nenechala napálit greenwashingem. 
 
Nejnáročnější bývá často člověk k sobě. Sebeláska je něco, na čem neustále pracujeme. Jak se ji učíš ty?
Sebelásku vnímám jako respekt vůči tomu, kdo jsem. A tohle když si člověk ujasní, tak se lépe orientuje v tom, co potřebuje, po čem touží a co v životě mít opravdu nechce. A to je podle mě práce na celý život a žádná afirmace pronášená před zrcadlem na tom nic nezmění. Buď na sobě budu pracovat, nebo nebudu. Ale bez respektu k sobě sama se fakt těžko žije! 
 
Zdobí tvůj svět nějaký vzácný exemplář? Tvoje láska na celý život? 
Ano! Miluju svoje designové křeslo od Bey Dušek, moderní čalounice, sbírku vintage kabelek (včetně chanelky) a taky FOLBEUR kabelek, z nichž už taky začíná být sbírka. Jenže je to sbírka na celý život, kožená kabelka je prakticky nezničitelná a když je nadčasová, což zrovna každá FOLBEURka je, tak je budou nosit ještě generace po nás. 
 
A po čem teď vášnivě toužíš?
Vášnivě toužím po tom, aby už začalo jaro a aby letos začalo ve veselejších barvách. Abychom mohli dát sbohem covidu a zase mohli bez obav vyrazit třeba do divadel. Kabelek na to mám dost! :-)
Děkuji Lucii za rozhovor a podporu FOLBEUR. 
Dámy, buďme k sobě samým laskavé, zasloužíme si to nejlepší. 
Těším se na příště, 
Vaše Markéta